Samenwerking met PUPPLANTS

OPDRACHT: Wat is PUP? Voorstelling van het concept om bij de nieuwsbrief te voegen via mail.

Wat is PUP nu eigenlijk?

PUP staat voor Plezante Uitzonderlijke Planten.
Soms gebruiken we PUP ook om onze community te benamen.
We zijn allemaal ‘Plezante Uitzonderlijke Personen!’

Het idee is begonnen bij Roxanne Naessens, die op een avondje uit met vrienden gewoon een beetje zat te speculeren. Op een bierviltje is de naam PUP geboren en zo zijn we gekomen bij waar we nu al staan.

PUP is een uniek POP-UP planten-concept dat we elke maand in een andere stad of gemeente organiseren. We maken er altijd een heel tof evenement van. Je kan uiteraard onze fantastische plantjes kopen op onze evenementen, maar daarnaast zorgen we ook voor de nodige musicale vibes, dat je zeker en vast geen dorst kan krijgen en dat je je maag kan vullen!

Nu we iets meer dan een jaar onze PUP evenementen organiseren, staan we ondertussen ook bekend om onze specialere plantjes: diegene die je niet zo gemakkelijk kan vinden!
Op elk evenement brengen we er een aantal mee.
Ook ons algemeen aanbod is altijd plezant en uitzonderlijk. We proberen onze prijzen ook zo voordelig mogelijk te houden, want wie is daar geen fan van?!

PUP is ook online gegroeid. Sinds COVID-19 hebben we onze webshop gelanceerd mét succes.
Je kan er een aantal van je favoriete plantjes bestellen, die wij dan met veel aandacht en liefde naar je opsturen. We doen af en toe ook een grote online plantensale óf je kan ook één van onze speciale thema-boxen bestellen. We hebben voor kerst bijvoorbeeld een kerstballenbox met glazen ballen en luchtplantjes samengesteld. Onze populairste box is de coro-no box, die we nu ook hebben in de christmas edition!

Bedankt PUP’ke voor je inschrijving!

Vergeet onze Instagram en Facebook pagina niet in de gaten te houden voor leuke updates.

Liefs, Het PUP-team

Gepubliceerd door kimpeeterskmo

Hallo beste bezoeker! Mijn naam is Kim, een spontane jonge dertiger! Alles wat te maken heeft met tekst en schrijven, dat is mijn passie. Daarnaast ben ik een creatieve duizendpoot en kan ik me vinden in verschillende projecten. Mijn doel: KMO'S ondersteunen bij dagelijkse taken! De taken die je net iets te veel tijd kosten en je liever uitstelt, doe ik met plezier. Dit kan gaan van teksten typen of controleren, naar mails versturen, naar een bestelling maken of zelfs een pakketje voor je ophalen! Er is een oplossing voor (bijna) alles: Kim Peeters KMO!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: