Review Boekje van karton

Waarom reviews? Door middel van reviews laat ik een stukje van mijn werk en mijn schrijfstijl zien.

Review van een geschonken product van Boekje van karton: mogelijk gemaakt door Sarah Brusell.

Voorwoord over Boekje van karton en Sarah Brusell.

https://www.boekjevankarton.nl/

Boekje van karton is ontstaan in 2016 vanuit het idee een stevig en duurzaam kartonnen boekje op de markt te brengen. Niet zomaar een boekje, maar gepersonaliseerd met eigen foto’s, leuke thema’s en stickers.
Annelieke Kuiper is het gezicht achter het boekje van karton. Ze is creatief, heeft een passie voor (kinder)boeken en is gericht op duurzaamheid.

Sarah Brusell, Educatief auteur/redacteur en projectleider van digitale producten, werkt mee aan de boekjes van karton. Zij schrijft alle teksten en verhaallijnen voor de boekjes.
Creatief schrijven is al jaren haar uitlaatklep naast het strakke stramien van de schoolboeken waar ze in het dagelijkse leven aan werkt. Zo is Sarah ook bezig aan het schrijven van haar eigen boek(en). Je kan haar altijd volgen op Instagram!

https://www.instagram.com/saar.schrijft/

De illustraties in dit boekje zijn gemaakt door Robin van Studio Knotje.

Welk product heb ik mogen ontvangen?

Ik heb het boekje ‘Welkom op de wereld’ met het vosje mogen samenstellen.
Het boekje dat ik gekozen heb was 16×16 cm en is ook het meest gekozen formaat.
Op de website kan je uit veel verschillende verhaallijnen kiezen, of je kan een blanco boekje kiezen zonder verhaal, waar je dan gewoon je favoriete foto’s in kan plaatsen.

Hoe maak je zo’n boekje?

Je komt in de ‘Editor’ pagina terecht waar je het boekje per pagina kan bekijken en je foto’s kan uploaden en toevoegen.
Je krijgt een melding als je foto onscherp is en dus als de resolutie niet goed genoeg is. Dan kan je kiezen tussen twee opties: Of je maakt je foto kleiner/groter OF je kan je foto’s uploaden en deze dan doorsturen.

Was het maken van het boekje gemakkelijk?

Het maken van het boekje was helemaal niet moeilijk. Eens ik de foto’s met de juiste resolutie gevonden had was het heel gemakkelijk en super leuk om de foto’s naargelang de verhaallijn aan te vullen. Wél neemt het een beetje tijd in beslag. Ik moest zelf wel nog opzoek naar een paar foto’s, omdat ik die van mijn metekindje gebruikt heb en dus zelf niet heel veel foto’s had op mijn laptop. Moest ik dus al foto’s in mijn bereik gehad hebben zou het waarschijnlijk nog net iets sneller zijn gegaan.
Ik ben ongeveer +- 50minuten bezig geweest, met het verzamelen van de foto’s erbij.

Hoelang duurde de verzendtijd?

Het boekje was er veel sneller dan ik had verwacht! Het komt natuurlijk van Nederland naar België, maar binnen de 4 dagen had ik het al in de bus. Je leest het goed, het kon in mijn bus! Ik heb wel een vrij ruime brievenbus, maar het pakje was niet in een super grote doos met veel extra plastiek en dergelijke geleverd, wat ik een zeer groot pluspunt vind. Het zat in een kartonnen verpakking die je makkelijk kon openmaken. Rond het boekje zat bubbelfolie en het boekje zat in een plastiekje. Heel netjes!

Wat vond ik van de kwaliteit van de foto’s en van het boekje zelf?

Ik verwachtte een kartonnen boekje zoals we allemaal wel eens gekregen hebben in onze kindertijd. Van die hele dunne kartonnen pagina’s met felle kleuren erop. Ik was aangenaam verrast toen ik in het boekje bladerde, de pagina’s zijn stevig karton en helemaal niet dun. Het zijn degelijke, goede pagina’s. De kwaliteit van de foto’s kon eigenlijk niet beter! Ik heb geen enkel pixeltje gevonden, geen enkele onduidelijkheid, alle foto’s waren heel scherp en goed te zien. Ook de kleuren van het boekje in het algemeen zijn zeer duidelijk en kwalitatief. De leuke maar mooie verhaallijn maakt het boekje uiteraard he-le-maal af!

Alle positiviteit op een rijtje:

  • 16x16cm is een handig formaat
  • Hele stevige pagina’s van goede kwaliteit
  • Zeer scherpe foto’s
  • Duidelijke mooie kleuren
  • Hele schattige, grappige verhaallijn
  • Hele mooie illustraties
  • Prijs/Kwaliteit verhouding zit perfect

Mijn uiteindelijke score

10/10

Ik raad dit boekje ten zeerste aan. Ik kan écht een enkele opmerking bedenken.
Je moet er eventjes tijd voor vrij maken, maar daarna heb je hier jaren plezier en mooie herinneringen aan.
Prijs voor het boekje dat ik bestelde: €18,99 zonder verzendkosten.

Hier kan je alvast het boekje (en mijn metekindje) bewonderen:

Deze review is 100% mijn eerlijke mening en medemogelijk gemaakt door Sarah Brusell.
Alle personen die afgebeeld worden hebben hun akkoord gegeven.

Gepubliceerd door kimpeeterskmo

Hallo beste bezoeker! Mijn naam is Kim, een spontane jonge dertiger! Alles wat te maken heeft met tekst en schrijven, dat is mijn passie. Daarnaast ben ik een creatieve duizendpoot en kan ik me vinden in verschillende projecten. Mijn doel: KMO'S ondersteunen bij dagelijkse taken! De taken die je net iets te veel tijd kosten en je liever uitstelt, doe ik met plezier. Dit kan gaan van teksten typen of controleren, naar mails versturen, naar een bestelling maken of zelfs een pakketje voor je ophalen! Er is een oplossing voor (bijna) alles: Kim Peeters KMO!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: