Review Aurora – Jewels

Waarom reviews? Door middel van reviews laat ik een stukje van mijn werk en schrijfstijl zien.

Review van een geschonken product naar keuze.

Voorwoord over Aurora – Jewels

Aurora Jewels en accessoires is een online winkeltje waar je juwelen en accessoires kan vinden.
Jana (19) is de persoon achter Aurora Jewels. Zij startte meteen na ze haar diploma van Retail Management behaalde haar webshop op. Je kan er juwelen en accessoires vinden voor Dames, Heren en Kids!

https://www.aurora-jewels.be/


Ik hielp Jana met het aanpassen en aantrekkelijker maken van haar website en schreef ook al enkele sociale media tekstjes voor haar uit.

Welk product heb ik verkregen?

Ik heb twee hele mooie winter haarbanden/oorwarmers uitgekozen.

Ik had al een aantal juwelen gekocht en gekregen tijdens de feestdagen, dus ik dacht dat ik wel eens iets anders kon gebruiken. Naast juwelen biedt Jana ook een brede keuze aan handtassen en accessoires aan in haar webshop.

Wat vond ik van de haarbanden?

De kwaliteit, het uitzicht en de kleuren

Persoonlijk had ik nog nooit zulke haarbanden aangekocht en dus gedragen. Ik vond het altijd heel leuk staan bij sommige jonge vrouwen, maar ik dacht dat het niks voor mij zou zijn, mijn haar is nogal wispelturig! Nu zag ik de ideale kans om deze eens uit te proberen.
Ik was een beetje sceptisch over de kwaliteit als ik de foto zag op de website, daarover ga ik heel eerlijk zijn.

Toen ik ze kreeg was ik aangenaam verrast door de kwaliteit en de dikte van de haarbanden. Ik had een beige en een rood-oranje achtige gekozen. De kleuren zijn perfect weergegeven op de website, wat ik ook belangrijk vind! Ze zijn dik van structuur en materiaal (100% polyester). Het zijn echt degelijke warme, winter haarbanden. Ze schuiven niet naar omhoog of beneden als je ze draagt en ze zijn lekker warm. Ze prikken niet, Super belangrijk!
Als je in België woont kan je ook genieten van gratis verzending, wat altijd leuk is, niet?

De verpakking

De verpakking was heel verzorgd. Een pakje dat je écht wilt openen! Het kwam in een kartonnen doosje waar rondom rond een sticker op hing met het opschrift ‘Packed with love’. Toen ik het doosje opende waren mijn twee haarbanden mooi ingepakt in een papiertje, dat was afgewerkt met een hartjes-sticker. Ook vond ik er een zakje snoepjes in, een lolly en het visite kaartje van de webshop Aurora – Jewels. Het zijn die kleine extra dingen die het toch wat persoonlijker maken en daar word ik super enthousiast van!

Alle positiviteit op een rijtje:

  • De kleuren zijn exact zoals op de website aangegeven
  • Dikke, kwalitatieve haarbanden
  • Geven lekker veel warmte af
  • Schuiven niet omhoog, blijven goed zitten
  • Ze prikken niet
  • Extra snoepjes bij je bestelling
  • Geen verzendingskosten binnen België

Mijn uiteindelijke score

8,5/10

Het enige minpuntje is dat ze er minder kwalitatief uitzien op de website, waardoor ik eerst twijfelde of ik ze wel zou bestellen. Ook zou ik het nét iets liever gehad hebben als het materiaal een beetje wol had bevat.

De prijs van deze haarbanden was 8€/st.
Deze haarbanden zijn momenteel uitverkocht op de website, maar je kan er nog ander leuke spulletjes vinden. Binnenkort komt er ook een nieuwe collectie aan!

Gepubliceerd door kimpeeterskmo

Hallo beste bezoeker! Mijn naam is Kim, een spontane jonge dertiger! Alles wat te maken heeft met tekst en schrijven, dat is mijn passie. Daarnaast ben ik een creatieve duizendpoot en kan ik me vinden in verschillende projecten. Mijn doel: KMO'S ondersteunen bij dagelijkse taken! De taken die je net iets te veel tijd kosten en je liever uitstelt, doe ik met plezier. Dit kan gaan van teksten typen of controleren, naar mails versturen, naar een bestelling maken of zelfs een pakketje voor je ophalen! Er is een oplossing voor (bijna) alles: Kim Peeters KMO!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: