Review Cindel Jewels

Waarom reviews? Door middel van reviews laat ik een stukje van mijn werk en schrijfstijl zien.

Review van een geschonken product naar keuze.

Voorwoord over Cindel Jewels

Op 24 Juli 2020 is Cindy officieel eigenares geworden van haar webshop: Cindel Jewels!
De naam Cindel Jewels is ontstaan omdat Cindy haar broertje vroeger steeds ‘Cindel’ zei.
Deze is afkomstig van de film met de Ewoks, de beertjes van Star Wars. Vergis je niet, want Cindy is daardoor niet perse een Sci-Fi fan! 🙂
Ook leuk om te weten is dat Cindy haar tweede naam Jennifer is, waar de J van Jewels dan ook terug de beginletter is. Het plaatje klopt dus helemaal!
De sieraden van Cindel Jewels bestaan uit gold filled, gold plated en sterling zilver, deze gaan vaak gecombineerd met zoetwaterparels en schelp- of andere natuurlijke kralen.
De collectie is voornamelijk heel elegant, fijn en minimalistisch, maar af en toe mag het ook eens wat meer zijn, en daarvoor kan je ook bij Cindy terecht!

Cindy is trouwens één van de meest vriendelijke mede-onderneemsters waarmee ik al in contact gekomen ben. Je kan haar alles vragen en ze zal altijd oprecht en met veel warmte antwoorden. De liefde en passie voor haar bedrijf straalt ze zeker uit, maar ook écht door naar -niet enkel haar klanten- maar naar iedereen!

https://www.cindeljewels.nl/

Welk juweel heb ik mogen uitkiezen?

Zelf ben ik weinig tot geen ketting of ring drager, maar ik ben wel een fervente oorbellen shopper! Het was dus gemakkelijk voor mij om een categorie te kiezen. De website is ondertussen vernieuwd, maar toen deze nog niet vernieuwd was had ik ook geen probleem om alles overzichtelijk en gemakkelijk terug te vinden. De website is dus een ‘level up’ gegaan!
Ik heb uiteindelijk voor de ‘Nacreous heart creolen’ gekozen. Ik voeg hieronder even een link toe naar deze schoonheden!

https://www.cindeljewels.nl/product/2771357/nacreous-heart-creolen

Wat vond ik van de oorbellen?

De verpakking en het uitzicht

Toen ik de oorbellen aankreeg waren ze mooi verpakt. Ze zaten in een mooi postdoosje, verpakt met vloeipapier dat in lijn loopt met de kleuren van de webshop. De oorbellen zelf zaten in een plastiek zakje én deze zaten dan nog eens in een mooi zijden zakje. Er zit ook een briefje bij hoe je het best voor je juwelen kan zorgen en hoe je ze kan bewaren.

De oorbellen zelf zagen er exact uit zoals de foto op de webshop. What you see is what you get! En dat is altijd heel aangenaam. Heel verfijnd en enorm elegant. Ik kon niet wachten om ze te dragen dus ik heb ze meteen in gebruik genomen!

De kwaliteit en het gevoel

Het gevoel is voor mij ook een belangrijk aspect bij oorbellen. Niks is onaangenamer als je de hele dag ‘voelt’ dat je oorbellen draagt. (Tenzij het een statement piece is.) Bij deze heart creolen merk je het niet op dat je ze draagt, enkel als iemand je een complimentje geeft over je oorbellen. En geloof me, dat gebeurd(e) vaak!
Ze zijn dus heel licht draagbaar en super aangenaam. Ik ben zelf redelijk gevoelig als het op juwelen aankomt qua pijn en allergieën, maar ik heb bij deze geen pijn terwijl ik ze draag en ook niet als ik ze insteek of uit neem. Groot pluspunt!


De kwaliteit, daarbij ben ik altijd redelijk sceptisch ingesteld. Gaan ze lang mee? Gaan ze ‘afgaan’ of ‘vergroenen’? Het zijn vragen die me soms doen twijfelen over de aankoop.
Aangezien ik denk dat ik niet de enige ben met deze twijfels, laat ik het eerlijk zeggen:
Bij Cindel Jewels is dit zeker niet het geval, ze geven geen kleur af en ‘vergroenen’ niet.
Moest dit wél het geval geweest zijn, had ik dit ook eerlijk vernoemd of zag je hier misschien zelfs geen review verschijnen.
Ik moet hier ook wel vermelden dat ik de oorbellen uitneem voor het slapen gaan en dat ik nooit een douche neem met de oorbellen in. (Dat is trouwens altijd afgeraden, bij gelijk welk sieraad van gelijk welk merk.) Ik draag de oorbellen bijna dagelijks sinds ik ze verkregen heb en ik heb eigenlijk nog geen enkel minpuntje ontdekt. De sluiting werkt ook soepel, waardoor het super gemakkelijk is om ze in te steken en uit te nemen. Ik heb ze zelfs gedragen op mijn business shoot die ik had vorige week, omdat ze zeer elegant en professioneel ogen!

Alle positiviteit op een rijtje:

  • Mooie verpakking, in lijn met de webshop
  • Een briefje met extra uitleg en tips
  • Uitzicht exact zoals op de webshop
  • Heel verfijnd en elegant
  • Kwalitatief materiaal
  • Geen pijn bij het dragen
  • Geen ‘vergroening’ of dergelijke
  • Soepele sluiting
  • Complimentjes gegarandeerd!

Mijn uiteindelijke score:

10/10


Zoals ik hierboven al vernoemd heb, ik draag ze bijna dagelijks en ik ontvang er ook dagelijks complimentjes door. Ze geven me het gevoel dat ik een elegante toch schattige, boss-lady like uitstraling heb, waardoor ik me ook zo ga gedragen! De prijs is ook een meevaller, de oorbellen die ik gekozen heb kosten slechts €23,95.
Ik raad dus zeker aan om een kijkje te nemen bij Cindy op Cindel Jewels!
Er loopt nu trouwens nog de Valentijns-actie waarbij je 15% korting krijgt op de hele collectie tot 14 februari.
Zelf ga ik het bijhorende armbandje ook nog aankopen, dat bewijst nog maar eens hoe tevreden ik ben, niet? 🙂

https://www.instagram.com/cindeljewels/

Gepubliceerd door kimpeeterskmo

Hallo beste bezoeker! Mijn naam is Kim, een spontane jonge dertiger! Alles wat te maken heeft met tekst en schrijven, dat is mijn passie. Daarnaast ben ik een creatieve duizendpoot en kan ik me vinden in verschillende projecten. Mijn doel: KMO'S ondersteunen bij dagelijkse taken! De taken die je net iets te veel tijd kosten en je liever uitstelt, doe ik met plezier. Dit kan gaan van teksten typen of controleren, naar mails versturen, naar een bestelling maken of zelfs een pakketje voor je ophalen! Er is een oplossing voor (bijna) alles: Kim Peeters KMO!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: